Ilahduta ystävää saippualahjalla!  Lähetämme saippuan ja sinun henkilökohtaiset terveisesi suoraan saajan postilaatikkoon, hinta vain 9,50€  Tuote löytyy kaupasta suihkusaippuat ryhmästä.

 

Toimituskulut 4,90€ alle 50 € tilauksiin, yli 50€ ilman kuluja

 

 

 

 

 

 

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä:
Luonteva Tmi Latvala
Koulutie 48
69700 VETELI
Y-tunnus: 1415823-9

Rekisteriasioita hoitavat henkilöt:
Luontevan henkilökunta
e-mail: posti@luonteva.fi

Rekisterin nimi:
Luonteva verkkokaupan asiakasrekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus:
Luontevan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Luontevan tuotteiden markkinointiin, toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa, eikä tietoja luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Rekisterin sisältö:
Etu- ja sukunimi
Osoitetiedot
Sähköpostiosoite
Tilaus- ja laskutusyhteystiedot

Asiakkailta kerätään tarkoituksen mukaiset tiedot tilattujen tuotteiden lähettämistä ja laskutusta varten, kuten nimi, osoite ja sähköpostiosoite. Asiakkaiden käyttämiä pankkitunnuksia, luottokorttitietoja tai muitakaan maksuvälitykseen liittyviä tietoja ei tallenneta asiakasrekisteriin missään muodossa.

Tietojen luovutus:
Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojaus:
Luontevan asiakasrekisterin käyttöön ja pääsyyn ovat oikeutettuja ainoastaan yrityksen oma henkilökunta tai
muut henkilöt, joilla siihen Luonteva myöntää työnsä puolesta oikeuden. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Asiakasrekisteriin pääsy vaatii salasanan käyttöä. Rekisteröitynyt asiakas voi itse muokata omia tietojaan, vaihtamalla ja päivittämällä niitä tarvittaessa ajan tasalle.

 

Checkout - Oma maksutapa kaikille