Luontevan tarina

luonteva - pieni pala luonnollisuuttaLuonteva on saanut alkunsa pihasaunamme lauteilla. Suomalaisen elämässä suuressa roolissa on sauna, onhan siellä perinteisesti koettu ikimuistoisia hetkiä, synnytetty lapsia ja tehty isoja päätöksiä. Meidän omassa saunassamme oli ollut käytössä jo kauan omatekoiset saunasaippuat ja kerran lempeissä löylyissä ajatus lähti lentoon.

Sopiiko nestemäiset suihkugeelit  vanhaan ja perinteiseen saunakulttuuriin? Haluaisivatko muutkin käyttää vanhaan tyyliin tehtyjä palasaippuoita? Yrityksemme lähti liikkeelle siis pienestä saippuapalasta ja käsillä tekemisen ilosta.

Toiminnassamme korostuu pohjalaiset luonteenpiirteemme yritteliäisyys, periksi antamattomuus, ahkeruus ja kunnianhimo. Kertoohan vanha sananlaskukin jotain meistä pohjalaisista ihmisistä.

”Kohtalaasta yritetähän mutta priimaa pakkaa tulemahan!”

Haluamme vaalia perinteistä käsityötaitoa tuomalla sen nykyajan tuotteisiin. Tarjoamme ekologiset, luonnonmukaiset ja käsin valmistetut tuotteet, näitä arvoja kunnioittaville asiakkaillemme.
Pikkuinen pajamme on täynnä intohimoa ja rakkautta sekä aitoa halua vaikuttaa maailmanmenoon tarjoamalla vaihtoehdon massatuotannolle.

Rakkaudella käsin tehty – juuri Sinulle!

Shopping Cart
Scroll to Top