Sappisaippua 100g

7.00

Luonnollinen, myrkytön ja tehokas tahranpoistoaine
Tuotetunnus (SKU): LUO416 Osasto:

Kuvaus

Etsitkö luonnollista, myrkytöntä ja tehokasta tahranpoistoainetta? Sappisaippualla poistat tahrat kaikista vesipesun kestävistä tekstiileistä ilman vahvoja kemikaaleja. Tuote on erittäin riittoisa käytössä ja siksi edullinen myös päivittäiskäytössä. Pakkauskoko 100 g.

Sappisaippuaa on helppo levittää saippuapalasta suoraan tahran päälle. Sitä voi myös raastaa pesuveden joukkoon sekä konepesussa että käsipesussa. Tahranpoistoteho perustuu saippuan ja sapen yhteisvaikutukseen (useimmat tahroista ovat rasvaliukoisia ja liukenevat siksi kasviöljysaippuan rasvaan. Entsymaattinen sappi poistaa myös vaikeita tahroja, kuten verta).

Sappisaippualla poistat esimerkiksi rasva-, väri-, muste-, ruoho- ja veritahrat. Tuote soveltuu loistavasti myös kestovaippojen ja -siteiden pesuun ja on turvallinen myös lapsiperheen pyykinpesussa.

Käyttö: Kostuta palaa vedellä. Hiero suoraan tahrakohdan päälle. Anna vaikuttaa 1-2 min ja pese normaalisti tekstiilin hoito-ohjeen mukaan. Vaikeille tahroille käsittelyn voi uusia tarvittaessa. Säilytä lasten ja kotieläinten ulottumattomissa.

Sisältää: >30% kasviöljysaippuaa*), <5%: vettä, palmuöljyrasvaa*), naudan sappi, klorofylli *) luomulaatuinen ainesosa INCI: sodium palmate, sodium palm kernelate, aqua, fel tauri powder, C.I.75810